ACTIVITEITEN

0S1A7051

Group training

Wekelijks zijn er gevarieerde buitentrainingen, waarbij naast inspanning leveren ook veel gelachen wordt en de tijd voorbij vliegt. Je kunt kiezen uit een intensieve BOOTCAMP, FLEX-KRACHT met focus op kracht en souplesse en BIG FIT, een veilige training speciaal voor mensen met overgewicht.
Buiten sporten zorgt voor rust in je hoofd. De natuurlijke omgeving werkt stressverlagend.
In de sportkalender kun je zien waar en hoe laat er geplande trainingen worden gegeven.

Personal Training

Wil jij de stap zetten naar verandering en beginnen met trainen of train je al maanden maar zie je geen gewenste verandering? Ik help je graag om meer uit je trainingssessies te halen. Samen stellen we haalbare doelen op en doorlopen we het pad naar succesvol trainen.

De trainingen vinden plaats in de buitenlucht. Dit kan zijn op de hei, in het bos of op een rustige plek van een parkeerplaats. Tijdens de training draait het alleen om jou waarbij ik luister naar jouw wensen en suggesties en daar de training op aanpas.

Woon je niet in het Gooi, wil je liever niet naar buiten of heb je weinig tijd? Trainingen kunnen ook via Teams/Zoom gegeven worden. Wel een stok achter de deur, een trainer die elke training een passend schema maakt voor jou en aangemoedigd worden. Geen reistijd, te dicht in de buurt komen van anderen en je eigen trainingsmateriaal gebruiken. Een leuke, veilige en gerichte training in jouw woonkamer of tuin.

921afbb2-b02b-412f-b575-1eb37adb9183_image4221286349431278381_850x477

Purpose Wandeltochten

Wandelen is onmisbaar in een actieve lifestyle. Het is een fijne manier om je gezondheid een positieve boost te geven. Daarom organiseert Purpose regelmatig wandeltochten door heel Nederland. En iedereen is welkom om gezellig mee te lopen! De tochten variëren tussen de 5 - 20 km.

Een makkelijke verzamelplek, geen gezoek naar paaltjes en een leuke sfeer, daar gaan we voor. Onderweg stoppen we regelmatig voor een mooie foto, een slokje drinken en een boterham. Bij wandelen gaat het niet om presteren, de afstand en snelheid. Het gaat erom dat je tot rust komt met een lach. Leer nieuwe wandelaars kennen en beleef samen een gezellige dag.
In de agenda kun je zien wanneer en waar de tochten zijn. Opgeven kan via de webshop

DOE GEZELLIG MEE!

50LES
Small group
Tarief wordt verdeeld over de groep, 2-6 deelnemers.

€ 500 voor 10 lessen.

*privégroepje

12P.P.
Purpose Wandeltocht
35LES
Personal Training

€ 350 voor 10 lessen.

€ 549 voor 10 lessen + voedingsadvies.