(SPORT) ACTIVITEITEN

0S1A7051

Bootcamp

Heb je een groepje mensen dat graag met elkaar wil sporten in de natuur? Hebben jullie een gezamenlijk doel of willen jullie na werk ‘gewoon’ lekker met elkaar bewegen? Of wil je meedoen met een bestaand groepje? Het kan allemaal!
De trainingen staan in het teken van elkaar aanmoedigen en samenwerken. Wekelijks geef ik gevarieerde groepstrainingen, waarbij naast inspanning leveren ook veel gelachen wordt en de tijd voorbij vliegt. Je kunt kiezen uit een intensieve bootcamp van 60 minuten of heb je liever iets rustiger zonder springen en rennen, dan is Flex-Kracht dé perfecte training voor jou.
In de sportkalender kun je zien waar en hoe laat er geplande trainingen worden gegeven. Er zijn mogelijkheden voor kinderen en volwassenen. Tickets zijn te bestellen in de Supportshop.

Personal Training

Wil jij de stap zetten naar verandering en beginnen met trainen of train je al maanden maar zie je geen gewenste verandering? Ik help je graag om meer uit je trainingssessies te halen. Samen stellen we haalbare doelen op en doorlopen we het pad naar succesvol trainen.

De trainingen vinden plaats in de buitenlucht. Dit kan zijn op de hei, in het bos of op een rustige plek van een parkeerplaats. Tijdens de training draait het alleen om jou waarbij ik luister naar jouw wensen en suggesties en daar de training op aanpas.

Woon je niet in het Gooi, wil je liever niet naar buiten of heb je weinig tijd? Trainingen kunnen ook via Skype gegeven worden. Wel een stok achter de deur, een trainer die elke training een passend schema maakt voor jou en aangemoedigd worden. Geen reistijd, te dicht in de buurt komen van anderen en je eigen trainingsmateriaal gebruiken. Een leuke, veilige en gerichte training in jouw woonkamer of tuin.

0S1A6959_small_height

Lifestyle Coaching

Soms zit je een periode minder lekker in je vel en heb je moeite om een gezonde levensstijl aan te houden. Je wilt ergens wel maar mist de kracht om voldoende te bewegen of op je voeding te letten. Je ervaart druk van buiten en vindt het moeilijk om tijd en aandacht aan jezelf te schenken. Jouw gedachtes worden soms de baas over je gedrag. Herken je je in deze voorbeelden en wil je hiermee aan de slag? Heb je de behoefte aan een luisterend oor? En aan tips om weer op de rit te komen?

Door middel van één-op-één- gesprekken en wekelijkse opdrachten help ik je om dichter bij jezelf te komen. Te kijken waar je kracht en passie liggen en hoe je met kleine doelen stellen weer actief wordt, trots op wie je bent of mag zijn. Mentale gezondheid is een van de belangrijkste factoren voor een gezond leven en gezond oud worden. Mijn specialisatie en kracht liggen bij het begeleiden van mensen met eetstoornissen zoals overgewicht/obesitas en anorexia.

DOE GEZELLIG MEE!

50LES
Small group
Tarief wordt verdeeld over de groep, 2-6 deelnemers.

€ 500 voor 10 lessen.

*privégroepje

25GESPREK
Lifestyle Coaching

€ 250 voor 10 gesprekken.

35LES
Personal Training

€ 350 voor 10 lessen.

€ 549 voor 10 lessen + voedingsadvies.