BOOTCAMP MOGELIJKHEDEN

BOOTCAMP MOGELIJKHEDEN

Purpose heeft een ruim aanbod aan verschillende trainingen:

  • Meedoen met een bestaand groepje. In de sportkalender kun je zien wanneer ik bij jou in de buurt training geef. De training is 30 of 60 minuten, waarbij er spierversterkende oefeningen gedaan worden en aan je conditie wordt gewerkt. Heb je een blessure of iets anders waarbij ik rekening mee moet houden, geef het aan. Dan vinden we voor jou bijpassende oefeningen. De bootcamp van 30 minuten kost 5 euro en van 60 minuten is 9 euro per keer. Of u kunt kiezen voor een 10 rittenkaart waarbij de hele familie gebruik van kan maken. De tickets kun je vinden in de supportshop.
  • FLEX-KRACHT is een training waarbij de spierkracht en de flexibiliteit van het lichaam getraind wordt. De oefeningen worden met dumbels, weerstandsbanden, pilates ringen/ballen en je eigen lichaamsgewicht uitgevoerd. Heb je een blessure (gehad) of wil je gewoon lekker rustig sporten zonder springen en rennen, dan is dit dé perfecte training voor jou!
  • Staat er nog geen training in de sportkalender bij jou in de buurt? Of wil je liever op een andere dag, tijdstip of locatie? Geef het door: info@danaalbers.nl. Dan kunnen we kijken of we een nieuw groepje kunnen vormen. Met minimaal 3 deelnemers kan er al een nieuw groepje starten.
  • Voor de junioren en tieners zijn er ook bootcamps! Junioren (6-8 jaar) is 30 minuten, voor de tieners (9-13 jaar) is de training 30 of 60 minuten. In de sportkalender kun je zien wanneer ik bij jou in de buurt ben. Wil je liever een andere dag, tijdstip of locatie? Geef het door: info@danaalbers.nl. Dan kunnen we kijken of we een nieuw groepje kunnen vormen. Met minimaal 3 kids kan er al een nieuw groepje starten.
  • Wil je graag met een eigen groepje een uur trainen bij jouw in de buurt? Dat kan! Purpose biedt Small Group trainingen aan. Dit is een privégroepje. Alleen de deelnemers die jij wilt kunnen meedoen. Het groepje bestaat maximaal uit 6 deelnemers zodat iedereen optimale aandacht krijgt. Voor deze mogelijkheid is er een speciaal abonnement.
  • Naast groepstrainingen biedt Purpose ook personal training aan voor alle leeftijden. Een uur lang is alle aandacht alleen op jouw gericht. Ik maak elke training een schema die bij jou past, op jouw wensen en doelen. Wil je ook graag persoonlijk voedingsadvies? Purpose werkt samen met The Clear Health Program. Door middel van een speciale scan meten we twee weken lang, dag en nacht je bloedsuikerpegel. Op deze manier zien we gelijk hoe jouw lichaam reageert op wat jij eet en drinkt. Meer informatie zie je onder de knop The Clear Health Program bij de informatie over personal training.

SPREAD ENERGY!

LAUGH, MOVE AND HAVE A GREAT TIME.

JOIN THE PURPOSE TRAINING.

#TRAINEN MET EEN DOEL