OUTDOOR OF ONLINE

GROEPSLESSEN

BOOTCAMP MOGELIJKHEDEN

Purpose heeft een ruim aanbod aan verschillende trainingen:

  • BOOTCAMP. Een intensieve training, waarbij er spierversterkende oefeningen gedaan worden en aan je conditie wordt gewerkt. Er wordt o.a. gewerkt met TRX kabels, gewichten, kettlebells, elastieken, step en ander materiaal.
  • FLEX-KRACHT is een training waarbij de spierkracht en de flexibiliteit van het lichaam getraind wordt. De oefeningen worden met dumbels, weerstandsbanden, yogablokken, pilates ringen/ballen en je eigen lichaamsgewicht uitgevoerd. De laatste 15 min van de trainingen komen we tot rust d.m.v. de spieren optimaal te stretchen. Heb je een blessure (gehad) of wil je gewoon lekker rustig sporten zonder springen en rennen, dan is dit dé perfecte training voor jou!
  • ZOOM-BO training wordt live online gegeven via Zoom. Zo heb je een stok achter de deur zonder dat je naar buiten hoeft. Het is een gevarieerde training waarbij je weinig ruimte nodig hebt. De trainer kijkt aandachtig mee tijdens de oefeningen om je te corrigeren op de juiste lichaamshouding. Het enige wat je nodig hebt is een yogamatje en de Zoom-bo Box (te koop in de webshop).
  • Wil je graag met een eigen groepje een uur trainen bij jouw in de buurt? Dat kan! Purpose biedt Small Group trainingen aan. Dit is een privégroepje met maximaal 6 deelnemers zodat iedereen optimale aandacht krijgt. Willen jullie een intensieve bootcamp of een rustige Flex-Kracht? De keuze is aan jullie.
  • Staat er nog geen training in de sportkalender bij jou in de buurt? Of wil je liever op een andere dag, tijdstip of locatie? Geef het door: info@danaalbers.nl. Dan kunnen we kijken of we een nieuw groepje kunnen vormen. Met minimaal 3 deelnemers kan er al een nieuw groepje starten.

SPREAD ENERGY!

LAUGH, MOVE AND HAVE A GREAT TIME.

JOIN THE PURPOSE TRAINING.

#TRAINEN MET EEN DOEL