GROEPSLESSEN

groepslessen-purpose

Groepslessen

Buiten sporten in de natuur onder begeleiding van een deskundige trainer. Purpose heeft voor jou verschillende soorten circuittrainingen. Met een simpel abonnement kun je elke week meedoen met een groepsles naar keuze.

Samen sporten is samen groeien. We motiveren en inspireren elkaar om het beste uit ons zelf te halen. Ervaar de gezelligheid, je doorzettingsvermogen en plezier door te sporten in een groep.

Bekijk de kalenderBekijk de tarieven

Bootcamp

Sport op je eigen niveau in een gezellige groep. Elke week is er een gevarieerde circuittraining van 60 minuten onder leiding van een gecertificeerde trainer. Daag jezelf uit en verbrand tot wel 700 kcal in dit uur. Kracht, interval, uithoudingsvermogen, alles komt aan bod zodat jij met een voldaan gevoel naar huis gaat. Train jezelf fit met de slamballen, dumbels, kettlebells, battle rope en nog veel meer!
flex-kracht-v3

Flex-Kracht

Je hoeft niet altijd te rennen en te springen om je conditie te verbeteren. Met Flex-Kracht train je op een veilige manier voor een zichtbaar resultaat. Een full body training zonder belasting op de gewrichten. De focus ligt op kracht, souplesse en balans. Met extra aandacht voor de juiste techniek train je jezelf sterk. Een training met inspanning en ontspanning onder begeleiding van een ervaren trainer. 45 minuten krachttraining en 15 minuten stretchen.
Bekijk de kalender

Big Fit

Een speciale training voor mensen met overgewicht. In de buitenlucht sporten in een gelijkwaardige groep: geen vooroordelen, vergelijkingen of uitzonderingen.

We werken stap voor stap aan hetzelfde doel. Planmatig trainen we de kilo’s eraf en vieren we de successen. De training richt zich op het verbeteren van kracht en conditie voor elk niveau. Met Big Fit zijn de oefeningen veilig voor jouw lichaam. Door gebruik te maken van diverse materialen in circuitvorm blijft de training afwisselend en uitdagend.

Haal het beste uit jezelf onder begeleiding van een deskundige trainer met aandacht voor jou. Zo wordt er extra gelet op de belasting van gewrichten, spieren en pezen om blessures te voorkomen.

Purpose werkt samen met de Voedselbank! Sporten en bewegen is belangrijk. Sporten draagt bij aan een goede gezondheid. Maar het kost geld en is daarom niet voor iedereen toegankelijk. Daar wil ik verandering in brengen door kosteloos training te geven. Omdat ik vind dat iedereen de kans moet hebben om te kunnen sporten. Ben jij klant van de Voedselbank? Neem contact met mij op voor meer informatie.