JEUGD BOOTCAMP

0S1A7047_height_small

Bootcamp

Sportles geven is altijd mijn passie geweest. Als jong meisje van 13 jaar gaf ik mijn vrienden al personal training. Lekker bewegen en buiten zijn, vond ik heerlijk. En dat is nooit weggegaan.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Tijdens mijn sportopleiding gaf ik les in de klimhal, op de skibaan en basisschool. En nu geef ik jeugd fitness en organiseer ik kinderfeestjes en zomer kids camps in de sportschool.

Wat maakt de Purpose trainingen zo leuk? Dat het elke week anders is!

De toekomst, de volgende generatie. Het RIVM verwacht dat door de huidige leefstijl in 2040 meer dan de helft van de Nederlanders chronisch ziek is. Ik denk dat iedereen dat wil voorkomen. NOC*NSF roept daarom topsporters op, om de jongeren te inspireren tot sport en bewegen. Want als topsporter is discipline, gezonde keuzes maken en met plezier sporten vanzelfsprekend. Ook ik als topsporter zet mij graag in voor de samenleving. Zodat we bewuster gaan leven, meer energie hebben en de gezondste jeugd van 2040 gaan realiseren.

Met Purpose geef ik bootcamps voor kinderen in het Gooi. Voor de junioren (6-8 jaar) duurt de les 30 minuten. Voor de tieners (9-13 jaar) is het 60 minuten. De training bestaat uit spierversterkende oefeningen met eigen lichaamsgewicht en materialen. En op spelenderwijze verbeteren we het uithoudingsvermogen.

Plezier en lekker bewegen staan centraal.

Bekijk de sportkalender wanneer ik training geef bij jou in de buurt. Wil jij liever een andere dag, tijdstip of locatie? Laat het mij weten! info@danaalbers.nl Met minimaal 3 kinderen kunnen we een nieuw groepje beginnen waar jij wilt.

ZIE IK JE BINNENKORT?

9LES
Bootcamp
9010 LESSEN
De familie rittenkaart