Personal Training

0S1A7070

Personal Training

Iedereen is anders en heeft andere trainingswensen. Met personal training maken we een schema op maat op basis van jouw behoeftes en doelen. Alle aandacht is op jou gericht zodat je veilig en verantwoord kunt trainen gedurende het trainingsuur. Elke week word je verrast met een gevarieerde training waardoor trainen leuk en effectief blijft. Met een stok achter de deur is het moment van uitstellen voorbij en gaan we samen aan de slag. Want met een personal trainer zet je net dat stapje verder. Om het voor jou makkelijk te maken, kom ik naar jou toe. Binnen of buiten, de keuze is aan jou.
Bekijk de tarievenGratis proefles?

DUO

Samen sporten maakt het makkelijker, leuker en voordeliger. Purpose geeft ook Duo Training: personal training voor twee personen. Motiveer elkaar, daag elkaar uit en beleef het plezier van samen sporten in de buitenlucht.
0S1A7066

Small Group

Trainen met je eigen groep, bijvoorbeeld vrienden, collega's of familie? Dat kan met Small Group training. De groep bestaat uit 3 tot 5 personen. Zo is er optimale aandacht voor elke deelnemer. De Small Group trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden ieder op hun eigen niveau kunnen deelnemen. De trainingen omvatten de juiste kracht- en conditie oefeningen om ervoor te zorgen dat iedereen sterker en fitter wordt. Er wordt continu gelet op de juiste houding en techniek zodat iedereen veilig en verantwoord aan het trainen is.
Bekijk de tarieven Gratis proefles?