PURPOSE

De krácht van samen

Purpose is opgericht door mij, Dana, een jonge, ondernemende, enthousiaste vrouw met grote sportieve ambities. Een vrouw met een purpose. Geen droom is te groot voor mij. Angst om te falen weerhoudt mij niet.
Ik zie risico nemen als een uitdaging die plezier geeft aan mijn leven. Deze mentaliteit breng ik ook graag over op anderen.
MIJN

DOEL

Mijn topsportcarrière begon ik als 14-jarige in de Nederlandse Snowboardselectie. Dat duurde niet lang, al snel verhuisde ik zelfstandig naar Italië om daar te trainen. Ik kwalificeerde mijzelf voor Jeugd WK’s en de Studenten Olympische Spelen. En vooral deze laatste ervaring smaakte naar meer. Mijn droom voor deelname aan de Olympische Spelen werd groter.

Om daar te kunnen komen, vertrok ik in 2018 naar Colorado om mij als mens en atleet verder te ontwikkelen. Ik kwam bij het team van Thedo Remmelink (Olympiër in 1998). Hij behoort tot een van de beste coaches ter wereld op dit moment. In Amerika heb ik geweldige stappen gezet, fysiek maar vooral ook mentaal. Mijn inspirerende coach leerde mij om niet nog harder te werken als iets niet lukt, maar om anders te werken.

Na twee fantastische winters in Colorado, ben ik weer terug in Europa. Ik train weer in Italië met een nieuwe coach. Het is een internationaal team met World Cup atleten. Dankzij dit team kan ik weer grote stappen zetten.

TOP SPORT

carrière

Purpose staat voor lef, doelgerichtheid en doorzettingsvermogen. Het merk geeft uiting aan het vinden en volgen van diverse wegen om je doelen te bereiken. Ik leer in mijn eigen snowboardtrainingen dat wat voor de één goed werkt, bij de ander tot minder resultaat leidt. En dat het gaat om het vinden van wat bij jou past. Naast het nastreven van mijn eigen doelen, begeleid ik als lifestyle coach mensen naar een gezondere levensstijl en een gevoel van welbevinden. Dit doe ik door middel van personal training, groepstraining en persoonlijke gesprekken.

Winnen doe je samen

Vanaf 2018 heb ik mijn fitness diploma's en ben ik werkzaam als personal en bootcamp trainer. Dankzij mijn eigen topsport training heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van trainen en voeding. Ik heb al veel mensen kunnen helpen met het werken aan een gezond en fit lichaam. Tijdens de trainingen luister ik naar wat jouw doelen en wensen zijn en maken we daar een realistisch plan voor.