The Clear Health Program

PERSONAL TRAINING MET PERSOONLIJK VOEDINGSADVIES

Maak je personal trainingspakket (10 trainingen) helemaal compleet met persoonlijk voedingsadvies! Purpose werkt samen met Clear.

Iedereen is uniek en reageert anders op voeding

 

Er is geen enkel dieet dat het beste is voor iedereen. Er is maar één dieet dat voor jou werkt. Dat is jouw persoonlijke dieet.

Hoe weet je wat goed voor je is? Het antwoord ligt in het begrijpen van jouw eigen reactie op voeding – hoe je lichaam het voedsel en de dranken die je neemt afbreekt en verteert.

Hetzelfde voedsel kan zeer verschillende reacties veroorzaken tussen mensen (zelfs bij een identieke tweeling!).

Met het Clear Health Program krijg je direct inzicht in hoe jouw lichaam reageert op voeding. Met dit voedingsprogramma kom je erachter welk dieet het beste voor jou werkt. Het Clear Health Program is gebaseerd op wetenschap en revolutionaire zelf-monitoring technologie.

Hoe het suikergehalte in je bloed stijgt na het eten/drinken en hoe snel het weer normaal wordt – je glycemische reactie – is een belangrijke maatstaf voor je stofwisseling en gezondheid.

Het regelmatig eten van maaltijden die een hoge (ongezonde) glycemische respons veroorzaken, schaadt je stofwisseling, veroorzaakt verlies van energie, gewichtstoename en uiteindelijk langdurige gezondheidsproblemen zoals diabetes of hartaandoeningen.

Ongezond voedsel
Een piek in je bloedsuikerspiegel is een overmaat aan energie. Je lichaam zendt signalen uit om deze overtollige energie op te slaan, wat resulteert in vetopslag, een nadien sterk dalende bloedsuikerspiegel die vermoeidheid en honger veroorzaakt. Dit zijn voedingsmiddelen die je in je dieet wilt minimaliseren.

 

Gezonde voeding
Goede voeding vermijdt deze pieken en dalen en geeft een vlakke, meer vloeiende bloedsuikerrespons. Deze voedingsmiddelen en dranken houden je vol energie, waardoor het makkelijker is om op gewicht te blijven of af te vallen. En waardoor je je lichaam in een goede conditie en gezond houdt.

Hoe ziet dit programma eruit:

Gedurende twee weken ga je jezelf monitoren door middel van een bloedglucosemonitor. De reactie van je lichaam nadat je iets gegeten of gedronken hebt, kun je aflezen via een App op je telefoon. Ook maak je een foto van je maaltijd of snack voordat je het eet/drinkt. Na twee weken stuur je deze gegevens naar het team Clear. Zij gaan jouw gegevens uitlezen en voor jou een gepersonaliseerde voedingsrapport maken.

Gedurende twee weken krijg je begeleiding van de voedingsspecialisten. Zij geven jouw advies en tips om het meeste uit de twee weken te halen.

Het team bestaat uit biowetenschappers, voedingsdeskundigen en datawetenschappers. En samen helpen we je om binnen 2 weken jouw persoonlijke dieet te verkrijgen.

Week 1 | Basislijn In de eerste week breng je de continue glucose monitor aan (die sturen we op per post), je begint je eten, stemming, beweging en slaap te loggen, en gaat gewoon door met je gebruikelijke routine. Dit is het ijkingsgedeelte om je baseline te meten.

 

Week 2 | Diversifiëren In de tweede week blijf je de continue glucosemonitor dragen en log je wat eet. Wij gaan je helpen om je voeding te variëren en pieken te verminderen. Zo helpen we je om je dieet te optimaliseren en uit te zoeken wat het beste voor je werkt.

 

Week 3 | Resultaten In week drie crunchen we jouw data en selecteren we voedingsmiddelen die de beste glucoserespons voor jou hebben. We sturen je het rapport op en in een optionele debriefing leggen we je resultaten uit. Vanaf nu weet je welk dieet voor jou persoonlijk het beste is.

Bloedglucose sensor (per post)

Jouw persoonlijke voedingsplan

Inzichten in je eigen biologie

2-weken voedingsondersteuning

Whatsapp ondersteuning van voedingsdeskundige

Online debriefing met voedingsdeskundige

De glycemische scores van je dieet

“Dankzij dit programma weet ik beter wat en wanneer voor mij het beste is om iets te eten. Als ik een appel eet voor mijn training, krijg ik een te hoge piek. Eet ik de appel na mijn training, blijft mijn bloedsuikerspiegel stabiel.”

DANA

Verbeter je fysieke conditie, spierkracht en gezondheid

Meer energie en focus gedurende de hele dag

Ontdek welke maaltijden je doen aankomen

Inzichten en support tijdens het programma